number one

hallå det var ett jävla tag sen, haha nej men har inte orkat skriva så nu får vi se hur länge de hära går då.
vi har äntligen fått lov och de tackar jag fan för, och när fan ska snön bort är så jävla trött på den så det är sjukt.
aja i fredags firade vi elin hur kul som helst , vi var först hos elin och drack och åt sen röjde vi lite sen drog vi till linnéa var där ett tag sen så gick alla hem , gick med rebecca och emelie en bit sen ringde jag bobo den muppen han körde mig till lustigkulla där sofie och dom var så vi var där ett tag träffade jelly ponken också! haha.  
lördag då hade ingen ork att göra något ville egentligen vara hemma hela dagen men det lät för emo haha så jag drog till mickaela där rebecca linn och simone var , blev lite dricka där med lika bra !  har inte en aning när jag drog hem därifrån. 
SÖÖÖNDAG idag och jag & aalicia funderar på att dricka lite det visar väl sig , vafan vi har ju loooov!!
haha vi hörs puss :)

AHGEIKA

ALLT MEEEEEEED DIG KAN DRA ÅT HELVETE!
FATTAR INTE ENS VARFÖR JAG ÄR KVAR HOS DIG IDIOT

...............

hallu.
sitter här och segar har inte ett jävla skit att göra har kollat alla bloggar och kolla allt man kan kolla.
väntar på att elin ska sluta skolan men det verkar hon ju aldrig göra jävla hemkunskap.... 
hade föresten nationella i svenska idag del 2 gick väl helt okej men så jävla drygt att de är i 3 timmar och att man måste sitta kvar tills det har gått 3 timmar fast man är klar,eller okej 20 minuters rast läääänge.  
blir tokig på skolan finns inte en jävla dag man måste plugga + imorgon äre matteprov men kan det lite iaf kommer säkert endå gå skit får väl tillbaka provet med ett ig då jävlar blir jag glad fiifan .nej.
VILL ha helg som  vi får imorgon kanske mest skönt, och på lördag blir det kryssning ÄNTLIGEN! har fan väntat i 120 år känns de som :D  

min navel piercing är helt åt helvete nu efter typ 2 år börjar de bli infektion sVIN BRA .!
ska färga håret idag också ljusbrunt kommer tappa hälften det är ju bra..
ska fixa mig nu så jag är klar när hon messar . PUSSs

calling out

hej :D 
sitter här tvär mätt mår illa bara jag tänker på mat nu , inte så bra .
Igår så tog jag det lungt på dagen mådde inte så bra sen drog jag till alicias mamma och lite senare kom madde och sofie vi satt där och drack litegranna , efter en timme ungefär kom tommi fredrik och richard och hämtade oss och vi alla begav oss till alicias pappa och fortsatt där, och där rullade det in folk, kvällen blev helt okej.  sen när jag skulle gå hem så ramlar jag ner från fetaste trappen UTOMHUS! har så jävla ont  i bena och armarna vill bara grina hela tiden när jag kommer åt .
idag ska jag bara tat lungt.  imorgon äre skola också suuuger!
nuska jag dra vi hörs pusss:)

my life

hallå .  lördag idag och söndag imorgon hääääääääärligt!
igår så var jag elin rebeecca och alicia hos rebecca och drack och hade det mysigt sen drog vi till stan och käkade donken satt fint de. 
åkte hem till min boy och där vare tomt , bara jag och liillla junior hela natten hahah.
blev en helvetes morgon menmen.
idag vet ajg faktis inte vad som händer . ska iaf träffa alicia.
PusSS

LaZZZZZZZZZZZZze

hallådär.
sitter och skriver här fast jag verkligen inte borde , jag borde  göra klart mitt so arbete som jag har slitit med, det är ett stort arbete och jag började idag med de haha känns tungt.
och sen i helgen måste jag göra klart engelska skiten också som ska vara klart tills på måndag åh hatar att plugga och hatar verkligen skolan.  och jag hatar mig själv lite också eftersom jag skjuter upp allting till sista dagen jämt! -.- 
Idag har jag föresten inte gjort ett skit känns det som bara tagit det lungt, har börjat mått illa och ont i huvet nu mot kvällen  jag hoppas fan inte jag har fått magsjuka som Elin & Alicia har då äre illa.

imorgon äre iallafall äntligen fredag har inte en aning om vad som händer det visar väl sig .
nu ska jag skriva klart skiten så jag får det gjort!
PUSSSS:)

ängla barn

hooooooooooooola! haha var fan längesen jag läste spanska , eller inte läste jag det men hade det som språkval , det var nog det sämsta jag någonsin har valt här i livet, hur många blev inte utkastade hur många var tvungna att byta från spanska till eng/sv för att dom inte lärde sig , hur många var vi inte i spanska gruppen och hur några är dom idag haha, saknar faktis våran första lärare hon var king! jaja nog om spanska nu, idag har jag inte gjort mycket var i skolan hade bara 2 lektioner, sen åkte jag och mamma till stan, först åkte vi till polisi gick helt okej, sen blev det donken satt fint de!
har inte gjort mycket mera idag. Imorgon måste jag vara kvar i skolan hur längesom helst kännst det som , skriva klart mitt so arbete som jag jobbar själv med:(   suger!!
är trött men endå inte psyk,  vill lägga mig i sängen och kolla film men orkar jag ? neeeeeeeej såklart itne.

imorgon ska allt in för kryssningen och sen äre inte långt kvar , fyfan vad jag längtar IIIIIH.
det som händer i findland stannar i findland right?  hehehe.

och den hära jävla snön den tar fan kål på hela mig är tvär sur jämt nu förtiden men hur skönt äre när man ska gå till bussen när det snöar utav helvete och allt åker in i jackan & det är kallt om händerna,  jag har bestämt mig att inte en jävla sommar dag hur varm dag som helst klaga på att det är varmt, ska aldrig göra det!!

nu ska jag kolla lite bloggar  och sen ta ur tummen ur röven och flytta mig till sängen vi hörs puss!:)
jag och min bebis för längesen ..

when love takes over

hallådär.
sitter hos babis och lodar.
Helgen har sugit eller lite kanske , har varit ganska lung
fredag röjde vi lite, lördagen tog jag det lungt med min sötnos vi somnade riktigt tidigt redan vid 11 , haha kändes inte som mig att somna elva en lördags kväll , menmen var iaf pigg på söndags morgonen , tog det lungt hela söndagen också ,  och idag har jag och elin tagit en fika sen vart ute sen träffa jag rebecca och pratade med henne ett tag och nu sitter jag här, ska snart dra mig hem skönt! hehe..
åååh kryssningen blev av!!!  fan vad glad jag bllllllev när barkis ringde och sa det gjorde typ min dag haha.
nu ska jag hem . vi hörs puss!

RSS 2.0