..

vi hade allt , världens bästa vänskap jag litade på dig mer en jag någonsin kommer göra med någon.
du var som en bror för mig , som fanns för mig ,som stöttade mig mer en allt.
att ett sånt litet tjafs kunde bli så stort.. ?   jag saknar dig så otroligt mycket det gör så himla ont inom mig.
men gjort är gjort , jag vet att inget kommer bli som förut och de är det som gör så ont.  





nlaaaaaaaaaa

hallå , min dag sög igår verkligen :D min mobil blev snodd hahahah jävla skämt.
vem fan orkar sitta och vänta på att försäkringsbolaget ska skicka en ny mobil om kanske 2 veckor, JOOOOOOOO jag , e ller är ju illa tvungen. inte fan har jag mitt comviq kort heller så jag kan ha ngn annan mobil , de suger .
jaja längtar tills imorgon !  man blir fan lidande utan mobil helvete jag måste upp halv 7 varje dag nu eftersom jag inte har något alarm eller ngn ful väckar klocka, men får trevliga mornar med min kära bror " nathalie du ska upp  nu eller vill du komma försent ? eller juste du kanske kan ställa alarmet med din mobil"    jag kanske måste fixa mig lite eftersom jag ska gå till bussen om en kvart och sitta på en buss utan musik sköööönt! kanske kan fråga snällt om jag får ta pappas mobil och lyssna på madonna!!!

:D

hallå, söndag nu igen känns otroligt segt som alla andra söndagar.
men den hära veckan blir kort för imorgon blire en vanlig skoldag sen mot kvällen drar jag och michelle till stockholm och blir där tills tisdag och på onsdag äre vanlig skoldag sen torsdag & fredag är vi lediga hur skönt som helst.
igår grillade vi tjejer hos josefine var hur mysigt som helst när vi hade grillat klart och sånt så drog vi upp till dennis och var där tills alla drog home.  jag vet inte hur många samtal jag fick under natten om daniel han verkar inte klara sig så bra på fyllan inte haha mupp.  
imorse vaknade jag halv 8 kunde inte somna om hur trött jag än var , så slog på en film och kika, sen ringde michelle och fråga om jag skulle med och kolla fotboll så vi drog och kollade fotboll i fagersta hsk förlora trååk.
nu sitter jag här och väntar på att åka och köpa godis hih.

nu ska jag plocka upp lite efter gårdagen vi hörs puss.

iphone jävel.

fan vad trött jag blir på telefon helvete , att de ska vara så jävla svårt att skapa ett jävla konto på itunes , daniel och jag har suttit och krigat i år och dar och nu lämnade han mig med skiten själv snäll grabb,daniel köpte en iphone han med så nu får jag ha kvar min iphone blir igen blackberry menmen.
skolan i dag var så seg så jag ville bara spy påren , hade orgentering i 3 timmar också jävla träsk vare allt.
min dator har åkt i golvet i natt i sömnen råka jag putta till stolen så datorn flög ner , tur att datorn klara sig haha.
ska snart börja fixa mig för att möta danni och ella får se vad vi hittar på för skoj.
 nu ska jag fortsätta kriga måste ringa någon som  kan hjälpa ,vem?????? iphones jävla kundservice har väl inte öppet kanjag väl gissaaaaaaaa.

bad boys

hallo. var ett litet tag sen jag skrev men har inte  haft lust har somnat runt 9 varje kväll är så jävla trött efter springningen men hur skönt som helst , och nu kör vi i veckan igen skööööönt.  
 idag har jag väl inte gjort så mycket kom nyss in har varit ute och umgåtts med tove linda & josse hur trevligt som helst och de är sånt jävla underbart väder!
och helgen har varit underbar bara varit med mina stjärnor.
 imorgon äre måndag igen och skola känns ju inte så speciellt skönt , men bara att bita ihop.
nu ska jag fortsätta att städa mitt rum sen gå och posta ett brev så de inte blir försenat skulle ju inte vara så bra. sen krypa ner i en nybäddad säng  .pussss

RSS 2.0