:d

hallluuu.
kom nyss hem ifrån skolan ,skolan var som vanlig segggggggggggg.
så jävla skönt med påsklov snart underbart!
ska snart hoppa in i duschen sen förhoppningsvis bege mig till stan och köpa ny mobil är så jävla trött på min andra fula.  ´tror jag ska köpa en iphone men så drygt att man måste ha 3 , men det visar väl sig . nej nu duschen !

tjooooooooooooooooooooooooooooooooo

tjoaooooooooooooooooooooooooo.
sitter och väntar IGEN väntar fan alltid  klockjäveln kan aldrig bli 3333333 blir tokig viiiiiiiiiiilll hem´nununun.
ffikc träffa mina häärliga kusiner idag som dert var 100 år sen , ¨blir tokig på den hära jävla datorn sockså kan förfan inte ens sudda ut ord för knapp fan är sönder.
idag har jag inte gjort mkt eller jo träffade michelle pontus acke och mange vi gjrode inte mkt. åh skiter i de hära nu ska laga datorn tills den funkar eller tills 3 hejdå
¨

f,f,f,f

halllu.
ligger i sängen och segar vaknade upp vid 7 imorse fyfan!! somnade om till 10 fixade mig drog in till stan en snabbis sen hem och nu liggert jag här helt själv trååkigt.
daniel den muppen drog upp till sthlm igår och är där över helgen jag vill också vara 18,20 och bo i sthlm blir arg.   idag ska jag träfffffffa muppen michelle får väl se vad som händer;)))))))))))))))))))))))))))) haha.
attt vänta är de värsta som finns , seeeeeeeg seeeeeeeeg seeeeeeeg , JAG VILL HA MAAT NU och inte vänta på MAAT i 1000 år!!!

lalalal.

hallu :D   sitter och lyssnar på världens skönaste lååååååååt!
skolan hela veckan skit segt men bra i skolan gåre iaf och de är niiiiiiiiiiice.
skönt med helg i morgon och snart påsklov kan ju inte bli bättre?
beställde nyss hem en skit snygg pälsväst , sitter och funderar om ajg ska klicka hem pälsjackan också men de visar väl sig.  har träffat min saknade sarisparis också har saknat hennes jävla mupp humör. jaja nu ska jag åka ifrån världens bästa mami och hem till pappa och kika film och somna skönt :D  jaja vi hörs puss ..

=)

hallu.  kom nyss hem från sthlm har varit där och shuuppppat , hittade en jacka byxor tröja och skor, niiiiiiiiiiiice.
igår så klippe jag mig korT!!!!  vettefan hur jag vågade eftersom jag hade så långt hår men jaja nu äre bortaaaa.  umgicks med trevligt folk igår och puckot till broder som man har var ju lite bakom flötet lite för mycket kanske.  stackars harstackarn hah.  kom hem runt 4 somnade på en gång och gick upp 9 skapligt trött.    ska snart bege mig in till stan och möta upp sara och äta med henne .
nu ska jag kika lite fotboll medans jag väntar .  vi hörs

be with you

hallå.
ligger i sängen och lodar har ignet att göra eftersom alla är i skolan.
imorse var jag så jävla trött och hade ont i huvet och lite feber så blev att stanna hemma idag , egentligen så var jag tvungen att gå till skolan och göra nationella provet men det får jag göra någon annan dag för imorse kom jag verkligen inte upp ur sängen.
idag har jag inte en aning om vad som  händer , det visar väl sig som vanligt.
är inte ens sugen att gå till skolan imorgon heller för då äre fisk!!! så jävla vidrigt...........
orkar inte skriva mera .

bilderna från tjejkvällen.


tjoooooooooo

hallå.   
söndag och skola i morgon kan ju inte bli bättre haha.
fredagen tog jag och alicia de bara lungt har vi egentligen gjort hela helgen, vi drog till mickaela ett tag och umgicks men henne .
vaknade vid 10 på lördagen fyfan , har börjat vaknat tidigt varje helg nu , andre ringde och frågade om jag och alicia ville följa med han och adde och kolla cross , hade ingenting för oss så vi följde med , andre kom hit och hämtade mig sen åkte vi och hämtade upp alicia sen till köping och hämtade adde,  när vi kom fram till kungsör och skulle kolla vare sviiiiiin kallt, kollade på pontus den jävla muppen. gick åt helvete för han med haaha, dom körde hem mig och alicia till mig efter , vi gjorde itne mycket , sen kom dom tillbaka , vi tog de bara lungt hela kvällen.   somnade runt 3 .
och idag har jag inte gjort ett skit mötte alicia vid 6 vi käkade pizza och åkte hem till mig och nu sitter vi här och väntar på att klockan ska bli 9 så vi kan kollla tv! 
nästa helg så blire tjejkväll hos mig sen vidare till stan och bowla , så nu vet ni tjejer att vi kan vara hos mig innan  bowlingen! haha.   
och den hära veckan har vi nationella i engelska också kommer gå åt helvete !!
jaja nu har jag ingeting mera att skriva vi hörs . puss=)


...

haaallå:D
är på bra humör för första gåmgen på länge känns de som haha.
skolan idag var riktigt seg men maten var svin fin tacos:M efter skolan så drog jag och gymma med elin och amanda riktigt skönt.  åkte hem la mig i sängen och lyssna lars winnerbäck och somnade en timme vaknar av att alicia den muppen ringer och säger " du har sovit mer än en halvtimme nu" haha ååh , gick upp satt vid datorn ett tag sen städa jag mitt vidriga rum fyfan vad äckligt det var uääh. nu sitter jag här nyduschad och vild ska ut och röka och vänta på min dator  som kommer hem idag som har varit på lagning hÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGt.
ska träffa aliz idag också får väl se vad vi hittar på något roligt läre ju bli.
nu ska jag ut sen fixa mig vi hörs PUSSS:d

om du lämnade mig nu

hallådär.
skolan idag sög balle svin trötttttttttttttt.
efter skolan åkte jag och elon och gymma skönt vare.
nu sitter jag här med alicia och väntar på sega andre ovanligt att han är seg .
ska äta donken sen vettefan vad vi gör men det visar väl sig.
skriver ikväll PUSSSSSSSSSSS

omen 3

tjaaaaaaaaabba!!
alltså det är något psyk mina ben gör skiiit ont kunde förfan inte ens röra mina stackars ben imorse när jag och alicia skulle gå upp.
igårdå. jag oich alicia segade hela dagen fram till6 då åkte jag till min moster och firade kusin sen drog jag till gårn där alicia väntade . Vi drog till stan med rawkar homan och hawkar käkade donken satt svin fint! var i stan ett tag, när vi alla höll på frysa ihjäl hoppa vi in i bilarna och drog hem , jag och alicia drog och träffade några folk och drack med dom . vid 2 skulle vi röra oss hem JAPP vi stod och skrek på varandra på samhället ,vi hittade ingen toa, jag var dryg, alicia frös . jag kom med en bra idé att vi skulle gå hem till mig , alicia gick enbart med det för hon inte orkade med mig , alicia ville springa hem till mig jag ville gå för det var kallt , ingen ville hämta oss , stackars barn som har fått fina inspelningar på sina telesvar, när vi kom hem fick jag bara se OC lite innan alicia stäng

RSS 2.0