jag ska ha allihoppa!

j

ber en bön

hallu.
sitter hos rebecca och segar.
hade bara en lektion idag kändes ju värt att dra dit (Y)
har inte en aning om vad som händer idag visar väl sig.
och när fan ska snön försvinna kommer ju bara mer och mer.
orkar inte skriva mera PPUSSSs
rebbbecca är tråkig och vill inte visa sitt fina ansikte

helaaa kvällen.

haallu.
kom hem för ett litet tag sen har varit med min babis.
skolan idag sööög gick segt . men vid 1 tog jag och alicia bussen till sjukhuset sen åkte vi hem vid halv 3 eller nej vi missade bussen också så det blev halv 4 bussen.  
imorgon har vi bara en lektion hur skönt som helst!
och på torsdag har vi bara 2 lektioner sen ska vi på någon föreläsning sen slutar vi vid 2 sen på fredag 20 i 12 så den hära veckan går nog fort :D
nu ska jag ringa alicia vi hörs . PUSsss

someday

hej!
kom hem för ett tag sen från skolan.
fan vad trött jag var i morse vet inte vad det är brukar inte vara såhära överdrivet trött. 
men när jag kom till skolan så hade vi ingen lektion det kändes bajs haha.   men hela dagen har faktis gått fort har inte haft några seriösa lektioner så det har vart skönt .
idag har jag inte en aning om vad jag ska göra det visar väl sig .
ska gå ner till daniels rum och kolla om han har något gott , som han sa att han inte hade men ajg vet att han har! har säkert gömt undan så jag inte ska ta , haha.
vi hörs  PUSS

lämna min port

hallu.
har precis städat klart mitt rum så nu äre faktis lite fräschare än vad det var innan fyfan hur det såg ut usch!
igår så hade vi tjej kväll hos alicia det var jag rebecca elin & alicia då, vi käkade tacos och drack litegranna , drog hem och sov hos bebis sen med alicia dååååååååååå . 
känns också härligt att det är söndag idag en hel jävla vecka kvar tills det är fredag igen :( 
snart drar vi alla på kryssning också fyfan vad kul det ska bli  iih. 
nu ska ajg börja fixa till mig lite sen dra .  vi hörs PUSS!

från början till slut

hallå!
fan vad irriterad jag är,   jag sov hos mamma i natt och trodde vi började 8 som vanligt men när jag är på väg hem till pappa för att byta kläder skriver alicia att vi börjar halv 10  jag som var så trött imorse:(
vi ska iaf åka pulka med hela 9;an och barks klass hahahahah jag ska kötta alicia och bark i nacken så dom får en kul fredag med några stygn i nacken det är doms fel enligt mig att jag inte visste om att vi började halv 10 men vafan lärarna har ju inte sagt ett skit till mig sooom vanligt.  
Ska fan leta på termobyxor som inte ens finns orkar inte ha mjukisbyxor sviin kallt ju!!
IDag har jag inte en aning om vad som händer men det visar väl sig, och på lördag skulle jag träffa aliciaaaa får väl se vad som hääänder.
nu ska jag äta buuuuuuullar  eheh.
hörs.

skuuul

haaaaaaallå.
sitter i skolan och skriver om gettot svin kul! not
vill bara skrika rakt ut är så jävla irriterad och har svin ont i fötter jäkla  skor.
efter  stan drar jag in till stan med rebecca och ellinor , tänkte kolla efter skor men som vanligt kommer jag inte att hitta något.     nu ska jag fråga rebecca om vi ska hem till henne och jobba istället för att sitta i skolan och vänta på att datorna ska ladda så man kommer in på någon sida som man oftas inte gör , HÄRLIGT.
vi hörs  PUSS!

du har förstört så jävla mycket, finns det ens något kvar längre?

engelska

hallu, sitter i skolan och har något jävla arbete om australien suuger ! 
sitter här som en nyvaken grek också  , tog verkligen emot att gå öpp imorse, ville bara ligga kvar.
nu ska jag dra mig till mats och snacka ENGELSKA wiiiiiho!  livet leker speciellt i skolan , noooooot

junior

hallådär ,  var ett tag sen jag skrev som vanligt !
och sen vare måndag igen då hur segt som helst skoldagen var likaså tvär seg,
har inte gjort så speciellt mycket idag fixat lite saker som behövs känns väl lite bättre iaf.
Imorgon äre tisdag och jag önskar jag kunde skriva fredag jag vill ha helg är så jävla trött på morgona jag fattar inte!    ska faktis börja gymma med jullan och josse , har sagt ett bra tag att jag ska börja gymma men inget har hänt men nu ska jag fan ta tag i det .
nu ska jag ta något att äta sen kika film vi hörs puss!

hinna hinna

hallå.
fick allt göra min egen mat utan alicia för hon var segare än något annat hon kom 10 min innan vi skulle till bussen duktigt. vi drog iaf till stan vid 5 så blev en snabbis hittade ett par skor och ett linne bara .
och i morgon äre skolfan har verkligen ingen lust men ska dit i en timme kanske , vaknade runt 12 idag så får se hur jag kommer att somna i kväll ..
nu ska jag ut och smooooke sen kika lite tv med papi !
vi hörs i morgon pusss

after the loooooove

shooooo haha.
sitter här och är ny duschad och vild, men det är fan svin kallt skulle fan aldrig ha duschat eller jo för det var ju varmt haha.   
Idag ställde jag klockjäveln på 12 och alicia den sega fan skulle komma vid 2 klockan är 3 nu och nu säger hon kommer " snart "  viiiiiiiilken snart .    vi ska göra min jävla engelska läxa som jag inteh ar gjort klart ännu kanske ett halvår sen .  vi skulle in till stan vid 4 nu blire 5 eftersom HON FÖRSOV SIG!!!  och hon segar nu som en tönt jag är hungrig hon skulle hjälpa och göra mat som vi kommer göra 1 minut i 5 så vi missar bussen kasnke.
vet inte ens hälften vad jag snackar omeheeeeee.
skolan börjar i morgon också  hääärligt  , skulle vilja ha några veckor till som nog alla skulle.

nu ska jag iaf börja laga mat hoppas jag hinner bli klar med maten så hon får äta kallmat för här ska hon inte få värma i mikron!!


heeeeeeeellu

har inte skrivit på ett bra tag nu men har inte haft lust .
har faktis vart nyår också hur kul som helst mycket folk och mina underbara tjejer så kunde det nog inte bli bättre, kan berätta lite vad som hände,  jag och alicia fixade oss här hemma sen drog vi till michelle där vi var ett tag sen gick vi hem till natalie och festade vidare där kom massvis med roligt folk , mådde lite dåligare mot slutet så drog hem till min bajsunge och sov eller nej det gjorde jag fan inte somnade kanske i 1 ,2 timmar vaknar upp med mensvärk låg och gnällde över det ett bra tag men inte fan ville han visa lite medlidande så jag gick och duscha kunde ju önska att pojkstackarn hade ett jävla badkar eftersom jag hade somnat i duschen från 4 till 6  skapligt ont  i ryggen , fick en alvedon som inte hjälpte ett skit men somnade om vid 7 iaf .     det var den nyårsafton de men var riktigt roligt . 
nu tänker jaginte sitta här mera ska hämta bullar och saft ehehe.
vi hörs pusss!:)

RSS 2.0