....

hallu.
sitter här o har nyss städat mitt rum o nu väntar jag på tacos o fan vad jag längtar :m haha.
ska nog möta michan lite senare blir n og att gå ut o gå , fan vad mycket jag gör de nu för tiden . 
imorgon ska jag gymma igen bra skönt.  
+ attt de är fredag i morgon hur skönt som helst efter jag har gymmat ska jag träffa michelle har inte en aning om vad vi hittar på.
o på lördag ska jag träffa min saaaaara som jag har saknat hur mycket som helst, ska bli hur kul som helst och träffa muppen.    nu ska jag snabba på pappa lite med maten för inte skulle jag väl kunna tro att daniel står där nere o gör mat!

fff

fan vad jag hatar min dator jävla snordator!!!  bara stängs av sådära utan andledning den var lite varm men vafan. ååh ,  sitter här och orkar inte göra ett skit är så jävla seg efter inatt.  sov till
4 idag bästa jag har gjort på år o dar!    ska snart börja fixa mig sen beger jag o michelle oss till moster o kikar millenium sen vidare blire nog hur bra som helst.

+ att jag har ångest!  lite jävla ångest att jag köpte min iphone eller nej ajg älskar den haha men så jävla mongodrygt att ha en fin räkning som kommer hem snart , ska fan sluta ringa o smsa ! 
ska nog lura på daniel telefonen så jag kan köpa en blackberry hhihhhhh.
 jajaaaaaaaaaaa fixa sig vare ja . hÖRSSSSSSSSSSSS

.

är så glad att jag har dig!


faaaaaaaaaaaace

hallå , ligger i sängen och segar har nyss vaknat blev ingen skola idag inte , är tvär sjuk får tuppjuck!
inte äre så konstig att jag är sjuk heller eftersom alla är sjuka .
skólan är igång nu också efter ett skönt lov , känns väl sådära.
väädret är ju bara att älska fyfan vad jag har längtat efter lite värme och sol efter den hära jävla vintern som aldrig ville försvinna kändes de som.
 nu ska jag käka lite sen hoppa in iduschen och fixa mig lite .    vi hörs PUSs

inget att förlora

hallu.  vaknade klockan 7 var skit förbannan av folk som snackade hela jävla tiden fan klockan 7 på morgonen gå och lägg er! somnade iaf om till 9 vaknade av att idioterna pratade lika jävla mycket igen och blev lika arg och då drog dom skönt vare ! somnade om och vaknade vid halv 3 av att daniel frågade om jag skulle med ut, fan vad jag hatar att sova med folk ska aldrig mera göra det!!!!! har varit sur hela dagen fram tills nu , satt på gammal och bra musik och då gick humöret upp great! igår umgicks jag med michelle och fan vad mysig hon är att umgås med ja misstolka inte de nu. lixom personen är så jävla jordnära och härlig.
egentligen har jag inte alls tid med de hära men fick en andledning att inte börja fixa mig , ( daniel tog plattången) haha .   kanske ska börja fixa mig endå det lönar ju sig iaf till slut eftersom jag inte kanske behöver stressa ihjäl mig senare vi hörs PUSSSS

..

haallå:D
ligger i sängen och har nyss kikat en häxa i familjen hur bra är den inte då? haha har kommit in i en jävla barnfilms period lika bra!   känns också som de var ett bra tag jag satt vid den hära datorn. meenmen.
igår gjorde jag nog inte alls mycket var ohc hälsade på mamma på sjukhuset och sen åkte jag hem och käka och tog de lungt mys. 
idag ska jag träffa michelle och umgås med henne får väl se vad vi hittar på för nå kul :)

åå visst fan är de värsta som finns och bli väckt på morgona helt i onödan ? hela dagen känns ju förstöörd haha.

nu ska jag ut och röka sen käka något , vi hörsssssssss pussss!

vååååår

älskar verkligen den hära dagen kan ju inte bli bättre en denna :D
vaknade vid 10 idag av att mamma stod och sjöng i köket haha mupp morsa.
käkade frulle sen drog jag hem till papi och drygade med daniel kuddkrig och grejer haha härligt.
sen drog jag till stan med dryg ungarna kom nyss hem och nu väntar jag på mamma som kommer och hämtar mig och daniel och vi ska bege oss till moster och käka mat SF!
sen ikväll blire tjejorna blir hur trevligt som helst , mmmmmmmmmmm vad livet är underbart!:D
hörs sen puss :)

rock that body

haalllu, kom nyss ur duschen så nu är jag nyduschad och vild. 
sitter och väntar på maat som daniel skulle ta med sig hem ,eftersom vi är själva hela helgen så kommer maten bara bestå av skitmat fint de. 
skolan idag blev en kort dag men hann iaf med 2 nationellaprov gick skapligt bra . 
somnade på en gång när jag kom hem och vaknade av att mupparna kom hem dryga jävlar.   funderar också på att städa mitt rum tills daniel kommer hem för de ser fan inte okej ut här inne , fullt med glas på golvet efter mitt fina glas som gick sönder :(  jävla klantarsel!!
nu blir de städa , fix , sen draaaa här ifrån och träffa några ungar jag inte har sätt på tiotals år .
vi hörs puss:)

RSS 2.0