..

hallådär.
sitter i sängen som jag har gjort hela dagen ungefär , jag är så otroligt jävla seg idag vette fan varför . kanske för de är så tråkigt väder hmmmmmmmmmmmm.
igår så var jag ellinor & linda hemma hos mig o mös , sen åkte jag iväg med bobo o wicky vi gjorde inte ett skit väntade på cp barnet i 3 jävla timmar .  kom hem runt 2 somnade lika fort som jag la mig i sängen.
ska nog in till ikea med min friends boyfriend, ska köpa lite saker.  nu ska jag fortsätta ligga i sängen till vi ska åka .   puss på er¨!

..

jag ärrrrrr cp glad, dels för att jag har slutat jobba o att jag ska köpa ny mobil! hihihihi
har äntligen övertalat pappa att köpa min iphone haha fattar inte vad han ska ha den till men de funkar säkert!
igår var de sista jobbdagen något skönt kanske, fick skjuts hem av jocke sen drog jag till linda vi gjorde typ inte ett skit, fick skjuts hem runt halv 9 , gick o la mig och skulle kika gossip girl o väntade på ett samtal , jag somnade haha somnade klockan 9 på fredag de är grejer de,så jävla skönt jag sov ingen som kunde störa mig .  vaknade runt 12 av att min cp bror fråga" ska du inte jobba"  bra drygt.  
idag ska jag mysa med ellinor mhii .   nu ska jag klä på mig o sen köpa hårfäääääääärg nice!
pusss babes

kom änglar

hallå..
sitter ute på altan och myser. så underbart skönt ute .
idag har jag inte gjort ett skit ungefär bara tagit de lungt skönt de med.   i morgon är de torsdag o då är de bara en dag kvar tills jag äntligen slutar jobba ska blir så himla underbart haha.  jag och mina favorit tjejer har planerat en tripp till sthockholm för massa shopping o mys!!! längtar som en tok hihi.
i natt ska jag sova helt själv i huset och de suger ap snopp, hatar att sova själv!! ............
nu ska jag röka sista ciggen o ringa gose pappa och säga att jag saknar honom hihi .
vi hörs puss !

..

helllloo!
kom hem för ett litet tag sen , har umgåtts med mina underbara friends .
har bara mysit med dom hela dagen , kan ju vara de bästa vi gör hihi!
tisdag i morgon O snart FREDAAAAAAAAAAAG fan vad jag länktar :( ..
alltså de är ju sjukt i går åkte pappa o då var allt fint o städat , nu så ser mitt rum ut som ett bombnedslag, köket ser väl mycket värre när 2 skitgrisar har stått o stekt ägg.  o min lampa har åkt ner i golvet eftersom de blåste så jävla cp mycket inatt trodde de var en fågel som hade flygit in i min spegel blev livrädd, äckliga fåglar........
nu ska jag iväg o köpa lite godis sen sössa . vi hörs PUSSSSSSSSSSSSSSSSSssss.

söndag.

halldär!
nu är de söndag igen och måndag i morgon  o jobb! fyfan vad tråkigt men en jävla vecka kvar o på fredag får jag min lön , kanske de bästa på länge haha.
helgen har varit lung o mysig . haha i fredags somnade jag vid 10 på soffan de var nog de skönaste på länge så jävla tröttt!! 
pappa har varit hemma över helgen också och i morgon lämnar han oss igen de suger.
så i veckan ska jag bosätta mig hos min moster myys!
nu ska jag käka lite sen mysa ner mig i sängen och kika gossip girl .
vi hörs pussss! =)=)=)=)=)

..

jag orkar inte jobba en jävla dag till är så jävla trött på skiten åh!
jag ska igentligen behöva sova såhära dags men nej jag ska envisas med att sitta vaken bara för att, klockan står på kvart över fem och bussfan går sex inte har jag en jävla aning hur mycket pengar jag har kvar på kortet heller vet inte ens om jag kommer på bussen känns kul.  jag vill ha som alla andra sommarlov kunna sova ut hur länge man vill o bara mysa!  me näääru, stå och slita på ett jobb vara dö trött när man kommer hem o somnar o vaknar lagom när man ska till jobbet igen de är livet de .
aja helgen var grym, drog oss in till pm och hängde där som alla andra muppar gjorde men de var grymt kul.
neee nu ska jag lägga mig ner o kika gossip girls som jag äntligen har fått tillbaka , har saknat dom sen i julas GREAT.
PUSSSSSSS.


RSS 2.0